JOJka sa vrátila do Trenčína: Pozrite si najlepšie momenty z akcie!

Už túto nedeľu sa stretneme v Žiline.

Pre Trenčín to nebola premiéra, JOJka toto krásne západoslovenské mesto s nádychom histórie nezakrytej ani vplyvom modernej doby navštívila už po druhýkrát. Ľudia, ktorí boli vtedy pritom, však asi nechceli túto príležitosť zmeškať ani teraz a správu o skvelom zážitku možno šírili ďalej, lebo Mierové námestie v Trenčíne túto nedeľu skutočne dosiahlo maximum svojej kapacity, aspoň čo sa počtu ľudí na meter štvorcový týka.Televízia JOJ so sebou predsa prináša do miest nielen svoje tváre, ale aj zaujímavý program a neopakovateľnú atmosféru!

Zvyčajne na JOJke v meste vystupujú speváci a skupiny známe zo šou Česko Slovensko má talent, tentoraz sme dali príležitosť novým a "neokukaným" tváram hudobného neba. Vďaka projektu Poď na stage si ľudia v Trenčíne mohli užiť „neopočúvanú“ muziku od kapiel ako Frequency, Revolt, Papyllon alebo RPB. Doplnila ich skupina King Shaolin, ktorá hráva so speváčkou a porotkyňou X FACTORu, Celeste Buckingham.

Okrem hudobného programu nechýbal ani televízny – na pódiu si moderátori Dobrého rána vyskúšali, aké to je pracovať popoludní v segmente Dobrý deň s Dobrým ránom, tvorcovia Súdnej siene si zasa vyskúšali, aké by to bolo, keby sa tento formát vysielal naživo. Práve „divadelná“ verzia Súdnej siene sa v publiku stretla s neuveriteľným ohlasom. Burácajúci potlesk doslova ohlušil všetkých prítomných. Moderátori Vlado Voštinár a Michal Hudák na pódiu privítali aj primátora Trenčína a prvého generálneho riaditeľa televízie JOJ, Richarda Rybníčka. Samozrejme, na záver programu nesmeli chýbať už tradičné Veľké noviny v podaní moderátorskej dvojice Janko Mečiar a Adriana Kmotríková. Tí sú na sťažené podmienky z terénu už zvyknutí, preto im prenos z námestia nerobil najmenší problém.

Najúspešnejšia bola pravdepodobne autogramiáda, rad na podpis prípadne fotku s obľúbenou tvárou bol siahodlhý a ani po hodinách ľudia v ňom neubúdali. Medzi inými sa na autogramiáde vystriedali Janko Bakala, Alexandra Orviská, Nora Hamar Ducká a Soňa Skoncová z Top Staru, herečky z Paneláku Mirka Partlová, Peťa Bubeníková, Zuzka Vačková, Andrea Karnasová a Sabrínka Grláková, osobnosti zo Súdnej siene, ale aj tváre nášho spravodajstva: Mária Ölvedyová, Andrea Pálffy-Belányiová, Danka Strculová, Hanka Gallová a jej manžel Adam Zavřel.

Celý priebeh akcie ste mohli sledovať na ofciánej fanpage televízie na Facebooku, prípadne prostredníctvom LIVE prenosu. Najzaujímavejšie momenty a ďalšie videá zo zákulisia vám ešte prinesieme v priebehu týždňa. Tohtoročná séria „JOJka v meste“ bola v Trenčíne úspešne odštartovaná, nasleduje Žilina! Ideme za vami už túto nedeľu 14. septembra, o programe a podrobnostiach vás budeme už včas informovať.