JOJka v meste trenčín 1

JOJka v meste práve teraz: V Trenčíne stretnete známe tváre aj nové kapely!

Ak nemôžte prísť, zúčastnite sa aspoň cez LIVE prenos.

Počasie nám vyšlo, a tak nič nebráni tomu, aby bola na JOJke v meste v Trenčíne výborná atmosféra! O tú sa postarala známa moderátorská dvojica z týchto akcii: Vlado Voštinár a Michal Hudák a tiež kapely, ktoré sa na akciu dostali vďaka súťaži Poď na stage: Frequency, Revolt, Papyllon alebo RPB. O tom, že je nám tu naozaj dobre, sa môžete presvedčiť aj na webe: JOJka v meste je ONLINE cez LIVE prenos!

Z reakcií prítomných ľudí je však jasné, aký je hlavný dôvod, ktorý vás pritiahol na JOJku v meste: väčšina z vás sa chce stretnúť s vašimi obĺúbenými tvárami z obrazovky! Rad na autogramiádu je doslova nekonečný a naše tváre majú čo robiť, aby sa stíhali odfotiť alebo podpísať všetkým záujemcom. 

Medzi inými sa na autogramiáde vystriedali Janko Bakala, Alexandra Orviská a Soňa Skoncová z Top Staru, herečky z Paneláku Mirka Partlová, Peťa Bubeníková a Sabrínka Grláková, osobnosti zo Súdnej siene, ale aj tváre nášho spravodajstva: Mária Ölvedyová, Andrea Pálffy-Belányiová, Hanka Gallová a jej manžel Adam Zavřel. 

Na programe je dnes tiež aj epizóda Súdnej siene, ktorá sa odohrá priamo na pódiu naživo, Dobrý deň s Dobrým ránom alebo varenie s Thomasom Kamenárom. Samozrejme, dnešné Veľké noviny budú vysielané priamo z trenčianskeho námestia a privíta vás v Trenčíne moderátorská dvojica Janko Mečiar a Adriana Kmotríková. 

Bodkou programu bude koncert Zuzany Smatanovej a skupiny Desmod! Tak neváhajte a príďte! Vysielame aj ONLINE!

Fotografie z JOJky v meste nájdete aj na našom Facebooku!