JOJka vyráža priamo za vami: Na čo sa môžete tešiť v Novom Meste?

Tešíme sa na stretnutie s vami.

Aj tento rok myslíme na vás a chceme sa s vami opäť stretnúť priamo u vás. Pre svojich najvernejších a najlepších fanúšikov vyrážame priamo do konkrétnych miest, aby sme s vami strávili príjemný deň, pofotili sa a hlavne si užili spoločné chvíle. JOJka v meste je už súčasťou našej televízie a vy na nej nemôžete chýbať. 

Jojka v meste je dnes už akousi každoročnou tradíciou televízie JOJ, ktorej cieľom je prísť bližšie k vám - divákom. Naši fanúšikovia sa tak môžu stretnúť a prehodiť pár slov s obľúbenými jojkárskymi tvárami a získať od nich podpisy hneď v niekoľkých mestách. Všetko to odštartovalo presne pred deviatimi rokmi v Žiline, kedy sa celá televízia "presťahovala" do centra mesta vôbec po prvýkrát. 

JOJka v meste - Adriana a Jan Meciar JOJka v meste - Adriana a Jan Meciar Zdroj: joj.sk

Tento rok sa vidíme opäť v troch mestách. Z jedného z nich JOJka pochádza, v ďalšom sme zas JOJku v meste odštartovali pred deviatimi rokmi po prvýkrát a to tretie mesto bude doslova úplne nové. Už túto nedeľu 3. septembra sa totiž vidíme v Novom Meste nad Váhom, o týždeň neskôr v nedeľu 10. septembra prídeme do Žiliny a svoju púť napokon ukončíme v nedeľu 17. septembra v Košiciach. Program vám budú spríjemňovať živé koncerty najrôznejších kapiel, spevákov či raperov a čerešničkou na torte bude aj tento rok tradične živé vysielanie Novín priamo z námestí. JOJkou v meste vás bude aj tento rok sprevádzať obľúbený moderátor Vlado Voštinár. 

PROGRAM JOJky v meste v Novom Meste nad Váhom:

14:00 - Začiatok
14:10 - Detský blok s RIKom
15:00 - Hex
15:40 - Plexo
16:00 - Thomas Puskailer
16:35 - Nakrúcanie upútaviek do Novín
16:45 - No Gravity
17:25 - Peter Cmorík
18:05 - King Shaolin
18:30 - King Shaolin & Celeste Buckingham
19:30 - Noviny naživo
20:30 - Tublatanka

Tešíme sa na vás už túto nedeľu 3. septembra v Novom Meste nad Váhom!