JOJKA V MESTE už dnes z Bratislavy: Sledujte televízny event u nás na webe!

Čaká vás fantastický program.

Jojka v meste, séria živých televíznych eventov zo slovenských miest, začína už dnes v Bratislave. Hlavné mesto Slovenska bude prvýkrát v histórii hosťovať Jojku v meste a rovnako po prvýkrát zavíta ďalší víkend (nedeľa 20. septembra) do Popradu. Posledným mestom na zozname je Prešov 27. septembra. Práve teraz je ale najpodstatnejší dnešok - začíname o 13:00 s programom pod taktovkou Mira Jaroša a televízie RiK - špeciálnou hodinovkou určenou pre deti. 

Nasleduje séria koncertov, autogramiáda moderátorov, redaktorov, hercov a všetkých známych Jojkárov. Tá bude prebiehať počas celého poobedia popri hlavnom programe. Na pódiu vás okrem koncertov čaká veľa sprievodných aktivít súvisiacich s aktuálnymi televíznymi reláciami a seriálmi. V Bratislave napríklad pokrstíme román DIVOKÉ KONE od vydavateľstva IKAR, ktorý vznikol na motívy vášho obľúbeného seriálu. Prostredníctvom televízie sa s celým Slovenskom spojíme v rámci živých vstupov a prvýkrát aj prostredníctvom hodinovej relácie JOJKA Z MESTA, ktorá pobeží od 16:30 do 17:30 na PLUS.

Reláciu Jojka z mesta moderuje tvár známa z Paneláku - Dada Duditšová a celým programom vás bude sprevádzať Vlado Voštinár.

Kompletný program nájdete na našom webe.

Sledujte Jojku v meste z pohodla svojho domova ONLINE!