JVM - Žilina - teasing

Dnes to vypukne: Žilina, už sme na ceste!

JOJKA V MESTE mieri na sever Slovenska. Ak náhodou nemôžete byť pri tom, sledujte nás aspoň ONLINE cez LIVE PRENOS.

Prišiel deň D. Žilina dnes ožije v jojkárskom štýle a my sa nevieme dočkať. Presne o 14:00 sa najväčšie žilinské námestie premení na oázu bezprostrednej zábavy, hudobných zážitkov a nezabudnuteľných momentov! Veríme, že po minulotýždňovom úspechu v Trenčíne ani Žilina nesklame a spoločne vytvoríme zo všedného nedeľného popoludnia čosi, na čo sa len tak nezabúda. Príďte sa zabaviť spolu s nami! Sme k vám viac ako blízko. A že sa s nami naozaj nudiť nebudete…

Pripravené sú pre vás koncerty, súťaže, autogramiáda moderátorov televízie, ale i hereckých hviezd či špeciálne vystúpenia hudobných finalistov súťaže Poď na stage! Na hlavnom pódiu sa predstavia aj Desmod, Zuzana Smatanová a svoju šou odpáli aj kapela Noc a deň. Pódium neskôr ovládnu aj kapely ZOČI-VOČI či stúpajúci King Shaolin. Čakajú vás tiež Noviny naživo a množstvo drobných prekvapení. Tak poďte! Začíname o 14-tej!

V prípade, že sa do Žiliny nemôžete dostaviť, spojíme sa s vami prostredníctvom živých prenosov v TV a cez ONLINE môžete celý prenos sledovať LIVE! Na oficiálnej "facebookovej" stránke televízie vám tiež prinesieme aktuálne momenty zo Žiliny.